Skip to main content

Posts

Showing posts from May 2, 2010

Ce e dupa happy end?

Credinta unui om e sacra si nimeni nu are dreptul sa o conteste dar cand omul ajunge sa isi puna intrebari cine are dreptul sa ii raspunda?

Candva iubeam filmele cu happy end, mi-a luat ceva vreme sa inteleg ca in viata nu exista happy end! Sau daca apare la un moment dat e relativ si de cele mai multe nu e un end, e un intermezzo in cel mai bun caz!

Nimic nu mi-a schimbat credinta sau parerea dar m-am trezit cu niste intrebari a caror raspuns il gasesc dificil de afalt daca nu chiar imposibil.
Desi multa lumea ar spune ca am sufletul otravit de recenta suferinta provocata de moartea unei fiinte de care eram atasata dar, nu pot sa nu ma intreb ce rost sa ne atasam in viata de cineva cand stim ca mai devreme sau mai tarziu un bad end va aparea?!

Ce rost sa ne mai nastem daca oricum murim? Ce rost sa mai iubim daca mai devreme sau mai tarziu acea persoana va muri? Ce rost sa ne mai socializam cand stim ca mare parte din cei cu care ne vim socializa vor muri? La ce rost ca lumea sa se indrag…

Scrisoare catre Mickey

Mickey ce-a frumoasa, desteapta, iubitoare si rusinoasa :)
Poza din profil ca lumea sa poata admira frumusetea ei aristrocrata

Poza de sus cu vedere la labutele delicate cu care impingea lumea

Casuta mea cu 2 etaje si un ochisor de-al meu, ca sunt timida!Frumoasa foc in roz, la o sedinta foto


Oh, Mickey! Imi amintesc si acum prima clipa cand te-am zarit, incercand sa evadezi...mi-ai intrat cumva la suflet si nici azi nu am reusit sa inteleg cum un animalut asa mic cu un suflet asa mare a reusit sa imi dea viata peste cap.
Nu am cuvinte sau gesturi care pot descrie golul imens pe care l-ai lasat in sufletele si viata noastra, poate chiar si tu ai sa zambesti si ai sa spui la fel ca toti ceilalti : 'sunt doar un hamsteras' dar, pentru mine nu ai fost niciodata doar un hamsteras!
Stiu ca ultimele saptamani nu au fost cele mai frumoase saptamani din scurta ta viata mai ales ca te-am umplut de pastile pe care nu le doreai si te-am facut sa bei apa cand tu nu doareai,te rog sa ma ierti i…