Skip to main content

Posts

Showing posts from March 14, 2010

Eu, virtuala

Am ajuns sa realizez ca internetul imi ocupa o mare parte din viata, am detesta mereu dependentele motiv pentru care am anulat contractul meu de internet, telefon si TV , astfel ca din data de 18.03.10 tehnologia va fi redusa la minim la mine in casa! Nu e usor sa renunti la o depedendeta care a facut parte din viata ta mai mult de 10 ani :)) dar cine ma cunoaste stie ca pentru mine nimic nu este imposibil.
Ieri discutand cu o colega despre acest subiect mi-e zis : ' Ultima ta zi de net , e ca ultima ta zi din viata! Cum ai sa o petreci?' Am zambit si i-am raspuns ' nu stiu' si mii de ideei mi-au venit in mine, in schimb, azi pentru mine e ultima zi de net, caci maine n-am sa fiu acasa iar poimanie va fi prea tarziu :)

Ultima mea zi....pe internet! Zambesc si imi amintesc ca pe vremea cand aveam 19 ani mi-am petrecut ziua de nastere intr-un club de unde ne-am grabit spre un internet cafe ( acu 11 ani nu exista lucru mai cool decat sa iti petreci vremea in internet cafe…

Adio, Suflet Pierdut

Mi-a luat o vesnicie parca sa realizez ca nu sunt un suflet pierdut . Esti ceea ce gandesti pana la urma, cum bine se stie si se ingnora incredibil de usor.
Prin mine traiesc clipa de clipa toti stramosii mei, ei iubesc viata prin ochii meu si savureaza intensitatea clipei prin iubirea ce-o port in suflet. Eu sunt am in mine spiritul strabunicii mele, pe care n-am reusit sa o intalnesc aici, plecase inainte sa sosesc eu. Eu sunt zambetul bunicii mele care se joaca neancetat in parul meu si ma protejeaza mereu. Eu sunt ochii unchiului meu care cauta bucuria in orice joaca puerila , Eu sunt simtitea bunicului meu care ma invata sa iubesc lumea minunata ce ma inconjoara. Ei sunt mereu cu mine si-mi zambesc iubindu-ma si redandu-mi libertatea.
Eu sunt simplitatea vorbelor rostite din dragoste pentru toti cei din jurul meu, pentru cei din sufletul meu si pentru toti cei din acest imens univers.Eu sunt o Eternitate


Ai sa ma gasesti mereu intre apus si rasarit pe o pajiste luminata de iu…