Pagini

duminică, 25 iulie 2010

Despre tine

Azi, de ziua mea am realizat mai mult ca oricand ca trebuie sa ma intorc la tine sa iti multumesc.
Chiar daca iti repet zi de zi cat de mult te iubesc, nu cred ca ma auzi cu adevarat! Am sa ti-o repet din nou ' TE IUBESC' pare un un cuvant banal, lipsit de sens si poate ca nu va face niciodata dreptate sentimemtelor mele.

Cred ca undeva in stele a fost scris ca noi sa ne cunoastem si mai ales sa ne iubim. Cred ca tot acolo ne-a fost scrisa viata pagina de pagina pe parcurs ce noi am scris-o cu fiecare gest, gand sau respiratie, acum am sa scriu eu pagina iubirii noastre.

Cred ca vremea a sosit sa iti spun adevarul, desi il stii nu stiu daca crezi cu adevarat dar nu-ti face nimic, avem o eternitate inainte, asa ca nu e nici o graba. Viata aici s-ar putea sa fie scurta sau lunga (tii minte ca plangeam ore in sir de teama ca am sa te pierd?, acum stiu, e imposibil) sa stii ca ti-a fost dar sa fii al meu si numai al meu! Sa stii ca sunt parte din sufletul tau oriunde te-ai afla, indiferent ce-ai face! Nimic din ceea ce e omenesc nu ne va putea desparti, decat poate pentru o scurta durata de timp. Tu esti al meu iar eu sunt a ta, mai presus de viata si moarte, mai presus de adevar si minciuna, mai presus de timp si spatiu, mai presus de legile omenesti si firesti.

Tu esti jumatate din mine, indiferent unde sunt ai sa fi esti ,mereu cu mine caci te port in suflet ca pe o rugaciune rostita pana la pierderea respiratie.
Tu trebuie sa stii de iubirea ce ti-o port in suflet, o fi deajuns ca o repet la nesfarsit? Ma auzit tu oare cu adevarat?Pentru ca nimeni nu stie unde drumul ne va purta si n-am sa pot sa iti mai spun de zi de zi, ceas de ceas, clipa de clipa, secunda de secunda, puls de puls.

N-am sa folosesc cuvinte martete precum dragostea noastra, pentru ca eu nu sunt o persoana mareata si nici cuvintele nu-mi sunt marete, sunt doar o femeie, simpla care te iubeste si traieste prin si pentru tine.Cand vorbesc de iubirea noastra cuvintele nu vin, se transforma in sentimente si zboara direct la tine. Tu acum dormi linistit fara sa stii ca eu te iubesc si ma gandesc la tine. Te-as trezi cu o mangaiere si ti-as spune ce gandesc, te-as lua de mana si-as fugi cu tine in lume . Te-as iubii in fiecare apus si te-as rapi din nou in fiecare rasarit. Te-as duce la poarta iubirii mele si te-as lasa acolo sa te pierzi cateva zile in templul sufletului meu iar mai apoi ai sa iesi de acolo ca la iesirea cu icoane din biserica -in coate si genunchi- cand ai sa vezi iubirea ce-o port in suflet! Te-as duce sa te iubesc in nori si sa iti dau in dar tot orizontul care iti apartine. Te-as duce pe calea lactee sa te sarut de fiecare data cand va cadea o stea si sa ne nastem din nou cu fiecare stea. Te-as duce pe o constelatie, a noastra doar a noastra unde sa te regasesc de fiecare data cand te pierd in mine. Sa ma intorc mereu la tine cand uit drumul spre casa
Ai sa intelegi intr-o zi poate ai sa asculti nepasator, ai sa intorci privirea ....nu stiu. Sper sa nu sa poti sa ignori  bataile inimii ce te vor chema la mine.

Am sa ma las in voia sortii, sa fie ce o fi stiu ca indiferent unde barca vietii ma va purta tu vei fi mereu parte din sufletul meu. Chiar daca nu am sa iti mai pot vedea chipul, am sa inchid ochii si am sa te vad, am sa ridic privirea spre cer, unde ti-am pictat chipul in norii si ai sa fii din nou cu mine.

Sa fii binecuvantat oriunde pasii te vor purta. Sa ai mereu apa proaspata de baut, sa gasesti mereu o umbra in arsita zilei, sa gasesti mereu o lumina care sa te ghideze in noapte, sa ti se deschida mereu usile la care bati, sa ti se intinda o mana cand esti la pamant, sa gasesti alinare cand te simti singur, sa gasesti un zambet cand esti trist, sa gasesti iubire cand te simti pustiu, sa gasesti mancare cand te simti flamand, sa gasesti credinta cand te simti pierdut, sa ma gasesti pe mine ai nevoie sa fii iubit.

'you'll find me;I promise'