Pagini

marți, 4 mai 2010

Scrisoare catre Mickey

Mickey ce-a frumoasa, desteapta, iubitoare si rusinoasa :)
Poza din profil ca lumea sa poata admira frumusetea ei aristrocrata

Poza de sus cu vedere la labutele delicate cu care impingea lumea

Casuta mea cu 2 etaje si un ochisor de-al meu, ca sunt timida!Frumoasa foc in roz, la o sedinta foto


Oh, Mickey! Imi amintesc si acum prima clipa cand te-am zarit, incercand sa evadezi...mi-ai intrat cumva la suflet si nici azi nu am reusit sa inteleg cum un animalut asa mic cu un suflet asa mare a reusit sa imi dea viata peste cap.
Nu am cuvinte sau gesturi care pot descrie golul imens pe care l-ai lasat in sufletele si viata noastra, poate chiar si tu ai sa zambesti si ai sa spui la fel ca toti ceilalti : 'sunt doar un hamsteras' dar, pentru mine nu ai fost niciodata doar un hamsteras!
Stiu ca ultimele saptamani nu au fost cele mai frumoase saptamani din scurta ta viata mai ales ca te-am umplut de pastile pe care nu le doreai si te-am facut sa bei apa cand tu nu doareai,te rog sa ma ierti iubita mea!
Mickey, iti multumesc ca ne-ai adus lumina in suflete si in viata, iti multumesc ca ne trezeai in miez ne noapte sa ne atragi atentia ca tu muncesti din greu pe roata in vreme ce noi ne odihnim.
Te iubim mult si ai sa ne lipsesti enorm, dar sper ca acum esti intr-un loc mai bun, in care nu exista suferinta!
Ai sa ramai mereu in memoria mea, am sa te vad trezindu-te si iesind din casuta ta portocalie, am sa iti vad mereu boticul mirosind si mustacioarele (imi parea ca iese din casuta un leu fioros) apoi te vedeam cum iti indindeai labutele si ieseai din cusca cascand (imi aratai gura ta tot de leu fioros) apoi veneai la gard sa ma intampini cu privirea aia de ' da-mi si mie ceva bun' . Cand te luam in brate sa te alint, nu ma lasai sa te iubesc prea mult caci ma impingeai cu labutele tale mai mereu reci ca si cum mi-ai fi zis : 'hai ca esti plictisitoare' .
Mickey nu am sa pot uita in veci privirea ta, ochisorii tai precum margelele, vei ramane mereu aici, cu noi.
Azi la veterinar a fost una din cele mai urate zile din viata mea, cand am realizat ca am doar cateva secunde sa imi iau ramas bun,stiu ca am plans de saptamani si chiar azi cand am venit de la servici te-am trezit cu plansul meu dar nu cred ca am inteles cu adevarat ce va urma .
Pentru prima data cand te-am tinut in palma mea si nu ai incercat sa fugi, nu m-ai impins...te uitati la noi ca si cand intelegeai si ma rugai sa te las sa pleci. Imi cer scuze daca te-am pus intr-o situatie dificila in fata medicului cand am inceput sa plang, dar dupa cum ai observat nici medicul nu s-a putut abtine si a inceput a plange deasemenea! Ultimul 'te iubim mult si nu o sa te uitam niciodata, sa nu ne uiti' nu au fost ultimele cuvinte iubita mea...pentru ca intr-o zi o sa ne revedem :) Asteptam cu nerabdare accea zi, sa stii ca nimeni nu-ti va lua vreodata locul in viata sau in sufletele noastre! Pana cand ne revedem te rog sa nu ne uiti si mai ales te rugam sa ne ierti daca ti-am gresit cu ceva....
Aceasta scrisoare nu contine nici macar 1% din ceea ce simti noi dar sper ca tu sa stii mai bine, sa poti citi printre randuri si printre suflete!
Te vom iubi mereu si ai sa ne lipsesti enorm!
Adio iubita nostra Mickey, sa te odihnesti in pace!
Mami si tati