Pagini

duminică, 3 ianuarie 2010

No easy way out

Miliarde de suflete, milioane de cai, sute de mijloace... cateva asemanari sau ideea mea de Principiul Mentalismului in viata de zi cu zi!


Imi e destul de greu sa imi gasesc cuvintele pentru a-mi descrie gandurile cred ca ar fi minunat daca pe viitor s-ar crea un aparat care sa scrie dupa dictarea...gandului asa as avea si eu toate sansele sa devin scriitoare :) pana atunci insa am sa va chinui si incercarile mele stangace si am sa va rog sa va dati la randul vostru toata silinta sa ma intelegeti!


Viata vazuta ca o metoda de deplasare de la punctul X la Y in care X este momentul in care ne nastem iar Y momentul in care murim .


Grupul A : sunt cei carora li se ia privilegiul de a face o alegere, sunt cei carora li s-a inchis usa in nas, cei care vor sta si vor privi de la ferestre


Grupul B : sunt cei care au ales sa mearga pe jos, desi drumul va fi mai anevoios pentru ca niciodata nu se stie peste ce vreme vei da, unii o vor lua agale preferand sa se bucutam de fiecare clipa de viata, savurand momentul. E elanului celor inconstienti, ar zice unii. Intr-adevar e un drum greu,chiar obositor iar uneori acest drum iti pare mult prea greu si tinzi sa ridici privirea spre cer sa intrebi ' de ce eu?' pentru ca atunci cand esti la pamant uiti ca esti cel ce-a ales acest drum, urmeaza clipe in care ai sa te indoiesti de decizia luata dar din pacate zarurile au fost aruncate, nu mai poti schimba nimic. Tot ce poti sa face e sa cedezi, sa depui armele si atat cat poti sa te resemezi pentru ca desi traseul e mai dificil si iti va lua mai mult timp si energie sa ajungi dar, in cele din urma ai sa ajungi acolo .