Skip to main content

Miki, tu esti fata sau baiat?

In urma cu mai bine un an iesisem la plimbare, sa ne mai dezmeticim si noi ca tot omul de rand. Ideea era sa vizitam o rezervatie naturala destul de faimoasa in zona. Ajunsi acolo am realizat ca nu eram dotati cu apa noastra ce-a de toate zilele, sper norocul nostru chiar langa parcare se afla o sera care avea in incita o cafenea. In drumul nostru, nu am putut omite un pet shop undeva in stanga parcarii. Apoi cand mi-am potolit setea am insistat sa vizitam pret de 2 minute pet shopul.

Era un shop normal avand cateva animalute mici printre care si niste hamsteri sirien. Privirea ne-a fost atrasa de unul dintre ei care parea a fi cel putin 'posedat' Toti ceilalti hamsteri dormeau doar el incerca sa evadeze! 'Stie el ce stie! Acu cand lumea doarme poate evada!' mi-am zis .

In incercarea lui disperata de a se agata de usita de sticla pentru o clipa am avut impresia ca si-a prins labuta in balamaua usii, mi-a stat inima pe moment si am incercat sa il ajut. Cazut pe spate in rumegus, enervat evidet de indrazneala mea s-a decis sa faca o tura de cusca, maturand si dand la spate tot rumegusul apoi s-a ingropat sub rumegus exploatand toata cusca cu rumegusul in cap ca in cele din urma sa se intoarca la usita in incercarea de a evada din nou.

Atunci am realizat ca doresc sa il iau acasa, sa il eliberez! Am facut o tura de shop si am decis ca la intoarcere daca il mai gasesc treaz si simt la fel il iau.... Nu au trecut cinci minute si m-am decis ca il vreau. Vanzatoare mi-a spus ca la shop nu au decat masculi momentan, cand am intrebat daca au si o pereche pentru noul nostru prieten.

Ajunsi acasa, intr-o cutie de carton pe jumatate roasa am facut botezul! Uite cum a ajuns Domul Miki un important membru al familei!

Tot ce-a urmat e usor de ghicit : carpeta roasa, papuci rosi, tricouri roase, pantaloni rosi si orice nimerea in cale. Azi Miki are doua custi imense, o cusca peste cealanta si cu un tub care le uneste.Penthouse in toata regula!

Azi insa a venit ziua cand tot universul nostru plin de pacea fost dat peste cap, si stim ca in veci nu va fi la fel!

In timp ce eram la un alt pet shop sa cumparam de-ale gurii pentru stimabilul domn Miki , sotul meu ma striga amuzat:

-Ia uite la poza asta! Zice ca daca hamsterul are tate e femela! Hahaha, Domnul Miki are tate! Deci e Doamna Miki!

Tot univerul nostru s-a prabusit! Atunci am inceput sa ne dam seama de toate traumele pe care i le-am adus considerandu-l baiat in loc de fata! Dar, cum de nu ne-am dat seama!

O poza zace uitata undeva...o privesc si-mi dau lacrimile! Miki era printre haine roz! Incerca din rasputeri sa ma faca sa inteleg ca e fetita! Iar eu, orbita nu am inteles! Nici nu e de mirare ca Miki e traumatizata!

Sper ca dupa zeci de ani de terapie intensiva ma va ierta si isi va putea recastiga identitatea sexuala si increderea in sine


Miki, incercand cu disperare sa ma faca sa inteleg ca ea e fetita!

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza