Pagini

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Miki, tu esti fata sau baiat?

In urma cu mai bine un an iesisem la plimbare, sa ne mai dezmeticim si noi ca tot omul de rand. Ideea era sa vizitam o rezervatie naturala destul de faimoasa in zona. Ajunsi acolo am realizat ca nu eram dotati cu apa noastra ce-a de toate zilele, sper norocul nostru chiar langa parcare se afla o sera care avea in incita o cafenea. In drumul nostru, nu am putut omite un pet shop undeva in stanga parcarii. Apoi cand mi-am potolit setea am insistat sa vizitam pret de 2 minute pet shopul.

Era un shop normal avand cateva animalute mici printre care si niste hamsteri sirien. Privirea ne-a fost atrasa de unul dintre ei care parea a fi cel putin 'posedat' Toti ceilalti hamsteri dormeau doar el incerca sa evadeze! 'Stie el ce stie! Acu cand lumea doarme poate evada!' mi-am zis .

In incercarea lui disperata de a se agata de usita de sticla pentru o clipa am avut impresia ca si-a prins labuta in balamaua usii, mi-a stat inima pe moment si am incercat sa il ajut. Cazut pe spate in rumegus, enervat evidet de indrazneala mea s-a decis sa faca o tura de cusca, maturand si dand la spate tot rumegusul apoi s-a ingropat sub rumegus exploatand toata cusca cu rumegusul in cap ca in cele din urma sa se intoarca la usita in incercarea de a evada din nou.

Atunci am realizat ca doresc sa il iau acasa, sa il eliberez! Am facut o tura de shop si am decis ca la intoarcere daca il mai gasesc treaz si simt la fel il iau.... Nu au trecut cinci minute si m-am decis ca il vreau. Vanzatoare mi-a spus ca la shop nu au decat masculi momentan, cand am intrebat daca au si o pereche pentru noul nostru prieten.

Ajunsi acasa, intr-o cutie de carton pe jumatate roasa am facut botezul! Uite cum a ajuns Domul Miki un important membru al familei!

Tot ce-a urmat e usor de ghicit : carpeta roasa, papuci rosi, tricouri roase, pantaloni rosi si orice nimerea in cale. Azi Miki are doua custi imense, o cusca peste cealanta si cu un tub care le uneste.Penthouse in toata regula!

Azi insa a venit ziua cand tot universul nostru plin de pacea fost dat peste cap, si stim ca in veci nu va fi la fel!

In timp ce eram la un alt pet shop sa cumparam de-ale gurii pentru stimabilul domn Miki , sotul meu ma striga amuzat:

-Ia uite la poza asta! Zice ca daca hamsterul are tate e femela! Hahaha, Domnul Miki are tate! Deci e Doamna Miki!

Tot univerul nostru s-a prabusit! Atunci am inceput sa ne dam seama de toate traumele pe care i le-am adus considerandu-l baiat in loc de fata! Dar, cum de nu ne-am dat seama!

O poza zace uitata undeva...o privesc si-mi dau lacrimile! Miki era printre haine roz! Incerca din rasputeri sa ma faca sa inteleg ca e fetita! Iar eu, orbita nu am inteles! Nici nu e de mirare ca Miki e traumatizata!

Sper ca dupa zeci de ani de terapie intensiva ma va ierta si isi va putea recastiga identitatea sexuala si increderea in sine


Miki, incercand cu disperare sa ma faca sa inteleg ca ea e fetita!