Pagini

marți, 5 ianuarie 2010

In lumea mea
In lumea mea exista doar nori albi pufosi pe care pot sa-i alint cand se simt tristi sau singuri.Aici, orice poteca duce spre o casa a carei usa e mereu deschisa iar inauntru e mereu cineva care te asteapt cu bratele deschise si sufletul plin de iubire.
In lumea mea, orice drum e plin de verdeata,copaci sau flori ale caror arome poti sa le culegi si sa le dai in dar celor dragi sau poti sa le porti in par.
In lumea mea, iubesc pentru ca nu pot trai fara de iubire cum dealtfel nimeni din lumea mea nu poate trai fara sa-si iubeasca aproapele ca pe el insusi, tot aici a darui e darul pe cel mai de pret pe care poate cineva sa-l faca caci,doar cel ce daruieste poate fi pe deplin fericit.
In lumea mea pot sa zbor nestingherita daca doresc caci stiu ca orinde gandul sau aripile m-ar duce ajunge tot acasa as fi.Pot sa culeg stelele de pe cer si sa le arunc in cele patru zari asternand astfel iarna peste univers . Am sa invit Luna si Soarele la Starbucks unde servim cate o Cale Lactee ca mai apoi ne juca de-a v-ati ascunselea iar eu, am sa ma ascund intr-o gaura neagra pe care ulterior ma voi decide sa o zugravesc in roz.
In lumea mea, arunc curcubee in oameni si vantul imi bate nebun din palme, ploile imi citesc romane de dragoste sub salcii vesele si Lacrima e un basm pe care nimeni nu se osteneste sa-l citeasca ca doar am crescut cu toti si ni s-a dus vremea basmelor