Skip to main content

In lumea mea
In lumea mea exista doar nori albi pufosi pe care pot sa-i alint cand se simt tristi sau singuri.Aici, orice poteca duce spre o casa a carei usa e mereu deschisa iar inauntru e mereu cineva care te asteapt cu bratele deschise si sufletul plin de iubire.
In lumea mea, orice drum e plin de verdeata,copaci sau flori ale caror arome poti sa le culegi si sa le dai in dar celor dragi sau poti sa le porti in par.
In lumea mea, iubesc pentru ca nu pot trai fara de iubire cum dealtfel nimeni din lumea mea nu poate trai fara sa-si iubeasca aproapele ca pe el insusi, tot aici a darui e darul pe cel mai de pret pe care poate cineva sa-l faca caci,doar cel ce daruieste poate fi pe deplin fericit.
In lumea mea pot sa zbor nestingherita daca doresc caci stiu ca orinde gandul sau aripile m-ar duce ajunge tot acasa as fi.Pot sa culeg stelele de pe cer si sa le arunc in cele patru zari asternand astfel iarna peste univers . Am sa invit Luna si Soarele la Starbucks unde servim cate o Cale Lactee ca mai apoi ne juca de-a v-ati ascunselea iar eu, am sa ma ascund intr-o gaura neagra pe care ulterior ma voi decide sa o zugravesc in roz.
In lumea mea, arunc curcubee in oameni si vantul imi bate nebun din palme, ploile imi citesc romane de dragoste sub salcii vesele si Lacrima e un basm pe care nimeni nu se osteneste sa-l citeasca ca doar am crescut cu toti si ni s-a dus vremea basmelor

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza