Skip to main content

Posts

Showing posts from June 28, 2009

Idee

Caut o cale spre Adevarul Absolut din acest motiv m-am decis sa aflu cat mai mult'cere si ti se va da'. Am sa impartasesc cu voi cunostintele pe care le am,nu sunt prea multe si nu gatantez ca detin cheia care va va deschide toate usile...imi dau doar o parere.

Atunci cand iti doresti o schimbare in viata ta (nu conteaza ce fel de schimbare) trebuie sa stii ca tu esti cel care da tonul schimbari, adika tu esti cel care trebuie sa se schimbe mai intai de toate...Vrei ca cei din jurul tau sa fie mai ingaduitori cu tine? Ei bine poti face tu primul pas, fi mai ingaduitor si schimarea se va produce.

In orice exista un inceput, care poate fi extrem de dificil sau usor de tine depinde totul de nimeni altcineva! In tine ai sa gasesti toate raspunsurile la intrebarile tale, invata sa asculti!

Deschide-ti ochii bine la ceea ce te inconjoara, e o lume minunata in jurul tau trebuie doar sa iti ridici privirea!

Secretul : IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI! Azi, pare aproape imposibil dar…

Fericire

Se zice ca fericirea adevarata nu costa nimic dar ca noua ne place sa platim un pret mult prea piperat pentru o fericire falsa.

Conform invataturilor Kabbalah scopul nostru aici pe pamant e sa fim fericiti. Amuzant,nu? Ma gandesc la miile de oameni care cautau o viata intreaga sa afle scopul lor pe pamant, misiunea lor sfanta ...oare ce parere ar avea ei aspupra ceea ce ne invata Kabbala!? Da, Ioana d'Arc to te-ai nascut sa fii fericita nu sa duci raboaie inutile si sa mori! Da, Napoleoane, tu trebuia sa fii fericit nu sa cuceresti ! Apoi ar fi super cool daca ei mi-ar raspunde 'pai eu am fost fericit!' As inchide topicul si as pleca acasa :))

E cel putin ciudat sa traiesti o viata cu impresia ca ai un scop maret si dintr-o data sa ti se spuna,'Tu trebuie sa fii fericit!' A fi fericit pare .... egoisumul absolut! Adika EU,EU sa fiu fericit, doar atat nimic altceva? Hm... ok, hai sa aflu mai multe, ca daca e vorba sa fiu eu fericit, imi place cum suna!

Privind in jur n…

Duminica

Imi apune soarele in privire si mi se asunde dupa umarul drept. Eu rad si nu inteleg mai nimic simt doar izul de duminica! Stiai ca mie duminica imi miroase intr-un anumit fel si ca si linistea e mai liniste duminica, ca soarele stralunceste mai mult si apune altfel fata de celelate zile? Duminca clopotele bat mai tare, oamneii sunt mai buni si apa e mai rece. In fiecare duminica retraiesc acelasi semtiment pe care l-am simtit la 6 ani, pe Canepisti pe vremea cand eram capabila sa imi dirijez propria-mi soarta ...daca doream imi construiam o casa in maxim 5 minute si daca ma suparam o daramam in 3 secunde...era o lege mai preusus de toate si acea lege eram eu. Unele lucruri nu se schimba niciodata!

No regrets

NU regret nimic! Nu regret clipa pierduta in parc alergand dupa iluzii, nici cadourile le care le-am aruncat la gunoi prea curand, nici cartea pe care nu am apucat sa o citesc, nici lacrima pe care am varsat-o prea des in van, nici ochii in care nu ma ma regasesc, nici soarele pe care l-am izgonit din prea mult exces de zel, nici versurile pe care le-am cerut inapoi, nici indifernta,nici anii pierduti, nici esecurile traite, nici lectiile pierdute, nici pietenii care nu mai sunt, nici promiusiunile desarte, nici tradarea, nici zambetul, nici viata!

NU, nu regret nimic! E prea tarziu...

Punct si de la capat

E liniste si merg pe un drum plin cu verdeata, case mici la inconjoara , zaresc o alee ingusta intre doua casute de piatra si-mi fac drum printre ele. Gardulete de piatra acoperita cu verdeata boagata ma inconjoara si ma grabesc, parca sunt pe cale sa descopar Eterul... Ajung la o gradinita verde incojutata de un gardulet nu prea inalt si de spatele caselor. Urmez drumul si observ ca el se infunda dar asta chiar nu ma deranjeaza, chiar ma bucura pentru ca am prilejil sa admir minunatia ce ma inconjoara ! Privesc peste gardul de piatra si vad undeva in vale un drum serpuit ce se pierde intre doua stanci iar deasupra domeau in forma lor reala norii! Am intins mana si i-am managaiat ! Erau mai presus de orice vis! I-am mangaiat asa cum managi eternitatea prinsa intr-o lacrima, asa cu alinti iubirea regasita, asa cum atingi ploia...I-am privit cu ardoare as fi oferit in schimb toate amintirile, trairile, emotiile traite canvda, orice farama de vis ...orice ...ca sa pot sta acolo o eternit…