Skip to main content

Posts

Showing posts from June 21, 2009

Lampa lui Aladin

Refuz sa cred ca Lampa lui Aladin e doar o poveste de adormit copii (desi mi-e cam somn daca stau bine sa ma gandesc) ! Mai ales acum cand mi-ar prinde asa de bine!

Ultima ta zi

Daca ar fi azi ultima ta zi? Fara speranta zilei de maine, zi in care ai sa indrepti tot raul facut, zi in care ai sa iti ceri iertare,ai sa speri, ai sa iti faci planuri noi, ai sa iubesti mau mult, ai sa iti dai silinta, ai sa incerci, ai sa ierti, ai sa intelegi, ai sa aflii, ai sa iti suni toti prietenii pentru care nu ai mai avut timp, sa le spui toturor celor pe care ii iubesti ce mult inseamna pentru tine!
Daca maine nu ar mai fi....daca asta e tot ce ai avut! Azi, ultimul cadou pe care ai sa-l primesti in aceasta viata! Ce-ai face? Ai regreta fiecare greseala sau te-ai bucura pentru alegegerile facute.

Tu, fata-n fata cu tine in ultima clipa! Ce porti in suflet regrete sau lacimi de multumire? Te-ai putea hotari? Ai fost ceea ce ti-ai imaginat ca ai sa fii cand erai copil? Ti-ai indeplinit toate visele pe care ti le-ai facut in ziele in care mai stiai cum sa visezi!? Ai schimbat lumea, cu totul riscul pe care il implinca asa cum ai jurat candva?

Ultima clipa din viata cum ti-ai…

Simtire

Capul plecat nu poate vedea niciodata cerul, norii, soarele iar lacrimile nu vor mai inunda obrajii palizi, vor alerga si ele de mine triste...

De unde vin aceste sentimente stranii? Aceste trairi ce nu-mi apartin, aceasta inima batand navalnic fara un motiv real!

Pieptul mi-e incatusat si abia mai pot forta inima-n piept sa bata , plamanii-mi sunt prea osteniti si nu mai simt nevoia aerului binecuvantat. Totul ma readuce la liniste, o liniste ce doare si ma rascoleteste,sentimentele nu-mi apartin.

Cu o ultima sfortare respir, aerul imi inunda plamanii si fiecare celula din mine explodeaza in mii de ganduri ce alearga inseate spre infinitul unnivers sa se contopreasca cu el...
INCA NU AM RENUNTAT LA LUPTA! NICI PE DEPARTE! Imi izolez gandurile, sentimentele si respir din nou !
Revin la viata, cu ficare lupta castigata devin mai puternica si mai stapana de sine! Pun muzica la maxim si accelerez lasand trecutul, simitile-mi stranii si gandurile in urma mea.... unde le este locul!

Sweet chil…