Skip to main content

Idee

Caut o cale spre Adevarul Absolut din acest motiv m-am decis sa aflu cat mai mult'cere si ti se va da'. Am sa impartasesc cu voi cunostintele pe care le am,nu sunt prea multe si nu gatantez ca detin cheia care va va deschide toate usile...imi dau doar o parere.

Atunci cand iti doresti o schimbare in viata ta (nu conteaza ce fel de schimbare) trebuie sa stii ca tu esti cel care da tonul schimbari, adika tu esti cel care trebuie sa se schimbe mai intai de toate...Vrei ca cei din jurul tau sa fie mai ingaduitori cu tine? Ei bine poti face tu primul pas, fi mai ingaduitor si schimarea se va produce.

In orice exista un inceput, care poate fi extrem de dificil sau usor de tine depinde totul de nimeni altcineva! In tine ai sa gasesti toate raspunsurile la intrebarile tale, invata sa asculti!

Deschide-ti ochii bine la ceea ce te inconjoara, e o lume minunata in jurul tau trebuie doar sa iti ridici privirea!

Secretul : IUBESTE-TI APROAPELE CA PE TINE INSUTI! Azi, pare aproape imposibil dar nu e! Gandeste-te cum ar fi aceasta lume daca fiecare individ ar gandi asa!? Nu ar mai trebuie sa ne facem griji pentru ziua de maine, viata noastra toata ar fi o sarbatoare dedicata Adevarului Absolut si fericirii! Dupa cum am zis schimbarea trebuie sa inceapa cu tine! Citeste fiecare cuvant pana intelegi semnificatia lui! Apoi pune in aplicare ! Gandeste-te cum te-ai simtit tu, daca cineva s-ar purta frumos cu tine, daca cineva te-ar iubi...si atunci de ce sa nu faci un gest frumos, de ce sa nu dai un sentiment ? Sa poti sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti! Daca e sa privesti in esenta lucrurilor e usor! Cu toti am fost trimisi aici pe pamant cu un scop, cu toti suntem la fel ( iubim la fel, suferim la fel si radem la fel! ) ce m-ar putea impiedica sa nu iubesc pe cineva care imi seamana? Poti enumera multe un exeplu atitudinea! OK, asta da! Multa lume ne enerveaza si mai ca ne pierdem rabarea (dar ce bine e cand ne putem stapani! ) apoi stau si ma gandesc de ce mi se intampla tocmai mie, toate astea mai ales ca nimic in lumea asta nu e inamplator! Hm...daca nimic nu e intamplator atunci de ce imi ies mie in cale tot felul de indivizi...poate pentru ca am o lectie de invatat?! E o ipoteza Oricand te supara cineva sau ceva, inainte de a te supara gandeste-te daca nu cumva ai o lectie de invatat din acea intamplare! Nu uita, totul, absolut totul se intampla cu un scop!

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza