Skip to main content

24/7


Maine e o noua zi...o zi care candva era speciala, azi imi pare a fi o zi frumoasa ...nu sufar din cauza timpului care goneste nebun pe drumul vietii mele ci efectiv nu mai gasesc nimic spectacular in a fi recunoscut o zi pe an....Sunt speciala fiecare clipa nu doar pe 24 iulie! Am alte planuri pe 24! Pe 24 vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost lanaga mine, celor carora sunt cine sunt azi, celor care le datorez mai mult decat as putea vreodata descrie in cuvinte! Iti multumesc Doamne ca sunt sanatoasa -chiar daca am inceput sa port ochelari, tot nu pot sa vad bine, drept dovada insist ca nu m-am ingrasat deloc-;ca sunt inteleapta -ma incapatanez sa cred ca frumusetea vine din interior si nu exterior-, mai buna -am invat ca sunt ce-a mai fericita atunci cand ofer si nu cand primesc asa cum credeam pana nu demult-; mai zambitoare - un zambet nu costa nimic dar e extrem de valoros pentru cel care-l primeste- ; mai iertatoare - nu exista o nimic mai presus de un suflet eliberat de toate incorsetarile urii si a razbunarii- ; mai iubitoare - ai ramane uimit daca ti-as spune ca e cel mai inaltator sentiment, viata e prea scurta, nu doar pentru mine ci si pentru cei din jur asa ca de ce sa nu profit de ocazie sa iubesc tot ceea ce ma inconjoara?-

Azi, las in urma mea totul! Ma pregatesc pentru maine....maine e o zi noua e o zi speciala, pentru ca maine am prilejul sa repar orice greseala facuta, am o noua sansa sa iubesc, sa iert, sa ofer, sa inteleg.

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza