Pagini

luni, 22 iunie 2009

Ultima ta zi

Daca ar fi azi ultima ta zi? Fara speranta zilei de maine, zi in care ai sa indrepti tot raul facut, zi in care ai sa iti ceri iertare,ai sa speri, ai sa iti faci planuri noi, ai sa iubesti mau mult, ai sa iti dai silinta, ai sa incerci, ai sa ierti, ai sa intelegi, ai sa aflii, ai sa iti suni toti prietenii pentru care nu ai mai avut timp, sa le spui toturor celor pe care ii iubesti ce mult inseamna pentru tine!
Daca maine nu ar mai fi....daca asta e tot ce ai avut! Azi, ultimul cadou pe care ai sa-l primesti in aceasta viata! Ce-ai face? Ai regreta fiecare greseala sau te-ai bucura pentru alegegerile facute.

Tu, fata-n fata cu tine in ultima clipa! Ce porti in suflet regrete sau lacimi de multumire? Te-ai putea hotari? Ai fost ceea ce ti-ai imaginat ca ai sa fii cand erai copil? Ti-ai indeplinit toate visele pe care ti le-ai facut in ziele in care mai stiai cum sa visezi!? Ai schimbat lumea, cu totul riscul pe care il implinca asa cum ai jurat candva?

Ultima clipa din viata cum ti-ai dori sa ti-o petreci, unde, de ce? Ce ai alege bogatie sau implinire sufleteasca? Privirea ucigatoare a trecutului sau zambetul vesnic prezent!

Fara drept la replica, fara a doua sansa! Adio ieri! Adio maine...adio azi. I-ai ierta pe toti ce care ti-au gresit? Ai alerga sa sa indeplinesti visele, ti-ar mai sta ceva/cineva in calea ? Ai accepta ca tot ceea ce s-a intamplat fiind parte din viata ta si ai intelge ca s-a intamplat cu un motiv si ca a meritat?

Daca azi ar fi ultima ta zi pe pamant, ai iubii fiecare fiinta vie din acest univers? Ai intelege ce inseamna iubirea? Le-ai spune tuturor celor pe care ii iubesti in secret ce mult ii iubesti si ce binecuntare e sa-ti traiesti ultima zi iubind si oferind iubire!

Ultima ta zi...