Skip to main content

Suflet meu

Inainte sa bati campii ascuta-ti sufletul...
Sa-ti asculti mereu sufletul si sa-l lasi mereu sa fie ceea ce vrea ea, ca el va stii mereu mai bine ca tine ce e bine si ce e rau!

'vezi biluta asta mica ce pluteste?' am zambit si mi-am indereptat mana, am atins bila cu varful degetelor si am zambit emotionata ca un copil de 5 ani caruia ii artati un truc de magie.
'aceasta biluta esti defapt tu' am ras fara sa-mi iau ochii de la biluta si dintr-o data am stiut ca are dreptate
'sufletul meu' am murmurat mai mult pentru mine incercand sa vad mai departe, sa inteleg mai mult
'esti la a 'patra incercare', vezi tu, mai demult erai foarte aproape de El, scopul tau acum e sa iti amintesti, sa fii fericita si sa te apropii din nou de El' apoi mi-a vorbit de viitor, probabil mi-raspuns la toate intrebarile si freamatele existentiale pe care le-am avut pana acum dar eu eram prea preocupata de acea biluta plutitoare...cum sa pui in cuvinte un sentimet fara sa ii stirbesti valoarea....probabil ca e imposibil! Ia-ti tu sufletul in varful degetelor si ai sa intelegi .

Sufletul...singurul etern, privindu-l asa mic lipsit de aparare nu am putut sa nu simt o durere dulce in piept, era sufletul meu, doar al meu! Ata de fragil cum reusea sa-mi dea atata putere sa trec peste toate incercarile vietii cu capul sus si mintea intreaga..cum mi-a dat putrerea sa discern intre iluzie si deziluzie si cum m-a iertat de fiecare data cand am ales gresit. Cum mi-a indreptat pasii spre fericire si cum de cate ori eu i-am dat cu piciorul apoi tot el a fost cel care a m-a ridicat . Mi-a arata calea si perechea de pe vremea cand nu intelegeam iar eu speriata si lasa am fugit in lume sa ma pierd in ea si speram sa-l pierd si pe el , el nu si-a pierdut increderea in mine chiar daca eu mi-am pierdut increderea in el ba mai mult mi-a mai dat o sansa si mi-a scos iar in cale suflet-mi pereche.am inteles si am apreciat.

Sufletul meu...ascunde o lume intreaga de mistere ...adapostese intreg universul si alte suflete pe care le iubesc neconditionat si independent de vointa mea. Am sa iubesc pana la final, iar la final am sa-mi dau jos iubirea, am sa o asez pe marginea scaunului meu verde pe care deasmenea il iubeam ca-mi oferea clipa de liniste iar apoi am sa plec, sa inteleg misterele din el ...asta va insemna ca eforturile mele sunt recompensate, ca am aflat adevarul care in sfarsit ma va elibera! Atunci si numai atunci am sa pot sa merg la norii mei, care vor fi asa cum i-a descris Jack...nici un cuvant mai prejos.

In lumea asta nebuna crescuti si antrenati sa ne preocupam de tot ceea ce ne inconjoara, cu exceptia noastra,a sufletului si a sentimentelor noastre .

Traim o viata plina de regrete asteptand mereu o a doua sansa

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza