Skip to main content

Misterioasa Biblie

De 4-5 ani ma chinui sa aflu cine este Femeia care naste si Balaurul din Apocalipsa Sf. Ioan, uite ca am reusit sa dezleg si acest mister, acum stiu ce urmeaza sa se intimple pe Pamant si nu e deloc optimista situatia, cum si de ce? Imagini care sa confirme? vei gasi totul in amanunt si te rog sa-ti dai cu parerea......unde sunt mai multi se gandeste mai bine.............
Sa incepem.....
Acum 4-5 ani am terminat de puricat Vechiul Testament si am ajuns la concluzia ca merita sa merg mai departe spre Noul Testament, ce-i drept mi-a placut viata lui Isus si faptele sale si puritatea de care a dat dovada in acea lume plina de pacate si rau. Vom analiza si viata lui Isus dar ce ma doare pe mine foarte tare este PREZENTUL,si se pare ca acest prezent este deja scris la mijlocul Apocalipsei Sf. Ioan Acest lucru ma face sa-mi indrept atentia catre acest capitol si sa incerc sa-l descifrez in limita posibilitatilor sau in limita a cit mi se permite sa aflu. Ce spune Cap 12 din Apocalipsa? (aici am avut o oprire fara sa-mi dau seama de ce) titlu:"Femeia care naste si Balaurul. Balaurul biruit de Mihail, urmareste pe Femeie si pe cei din samanta ei"
1. Si s-a aratat din cer un semn mare: o femeie invesmantat cu soarele si luna era la picoarele ei si pe cap purta o cununa din douasprezece stele.
2. Si era insarcinata si striga, chinuindu-se si muncindu-se ca sa nasca.
3. Si alt semn s-a aratat in cer: iata un balaur mare, rosu, avand 7 capete si 10 coarne, si pe capetele lui, sapte cununi imparatesti.
4. Iar coada lui tira a treia parte din stelele cerului si le-a aruncat pe pamint. Si balaurul statu inaintea femeii, care era sa nasca, pentru ca sa inghita copilul, cind il va naste.
OK pina aici. Ceea ce s-a intimplat poate fi descifrat usor ceea ce se va intimpla trebuie descifrat cu mare grija. Nu vreau sa fac parte din categoria clarvazatorilor de la televiziunile de peste tot, nici nu vreau sa infintez cine stie ce secta, vreau doar sa aflu adevarul si atit. La sfirsitul Bibliei este un text care pe mine unul m-a socat cit este de contradictoriu cu invataturile lui Isus. El zice sa stam cuminti si sa nu ne batem capul cu interpretari pe cind Isus ne indeamna la cunoastere si cercetare " Cauta si vei gasi", asta in loc de "Crede si nu cerceta" sloganul Inchizitiei.
Ma opresc aici deocamdata......Ca sa pot intelege mesajul din capitolul 12 trebuie sa fac un salt la capitolul 17 care spune asa....
Cap. 17
Titlu: Desfrinata cea mare numita Babilon, umbla beata de singe ca o fiara cu sapte capete si cu zece coarne.
sar direct la 17 cu 8
8. Fiara pe care ai vazut-o era si nu este si va sa se ridice din adinc si sa mearga spre pieire. Si se vor mira cei ce locuiesc pe pamant ale caror nume nu sint scrise de la intemeierea lumii in cartea vietii, vazind pe fiara ca era si nu este, dar se va arata.
9. Aici trebuie minte care are intelepciune. Cele sapte capete sunt sapte munti deasupra carora sade femeia.
10. Dar sint si sapte imparati: cinci au cazut, unul mai este, celalalt inca nu a venit, iar cind va veni are de stat putina vreme.
11. Si fiara care era si nu mai este - este al optulea imparat si este dintre cei sapte si merge spre pieire.
12. Si cele zece coarne pe care le-ai vazut, sunt zece imparati, care inca n-au luat imparatia, dar care vor lua stapinire de imparati, un ceas, impreuna cu fiara.
*13. Acestia au un singur cuget si puterea si stapinirea lor o dau fiarei.
14. Ei vor porni razboi impotriva Mielului, dar Mielul ai va birui, pentru ca este Domnul domnilor si Imparatul imparatilor si vor birui si cei impreuna cu El - chemati si alesi si credinciosi.
*15. Si mi-a zis: Apele pe care le-ai vazut si deasupra carora sade Desfrinata, sunt popoare si gloate si neamuri si limbi.
16. Si cele zece coarne pe care le-ai vazut si fiara vor uri pe desfrinata si o vor face pustie si goala si carnea ei o vor manca si pe ea o vor arde in foc.
17. Caci Dumnezeu a pus in inimile lor sa faca voia Lui si sa se intilneasca intr-un gind si sa dea fiarei imparatia lor, pina se vor implinii cuvintele lui Dumnezeu.
18. Iar femeia pe care ai vazut-o este cetatea cea mare care are stapinire peste imparatii pamantului.

Uffff noroc cu capitolul asta care ne deschide ochii mintii pentru ca altfel am fi crezut ca este vreun basm cu Fat Frumos si Balaurul cu 10 capete. Nu prea e de ris dar asa pare. Cap. 17 ne vine in ajutor si ne ajuta la descifrare. E acum vine partea interesanta, 4-5 ani m-am chinuit sa aflu cine este Desfrinata (evident ca nu am cautat zi de zi) si parca ceva ma facea sa nu ma mai apropii de Biblie, am pierdut-o, am regasit-o, cum incercam sa-mi bag nasul in ea iar disparea, cum imi venea vreo idee aparea altceva in viata mea care ma departa de subiect si uite ca intr-o buna zi am pus punct si am luat-o usor batrineste, am inchis telefonul, am gonit lumea din jurul meu si citeva zile, singur, am inceput sa-mi indrept atentia catre ceea ce este scris mai sus. Mi-am dat seama ca nu e vorba de basm si ca Desfrinata este o parte a unui continent sau un continent si am inceput sa "sap". Am intrebat citiva oameni care mananca istoria pe paine daca cunosc vreun regat condus de o regina care sa aiba o istorie mai de "Desfrinata", SURPRIZA, nici o regina (ex.: Anglia), care sa aibe vreun renume legat de desfrinare. Am luat Canada, Australia, America, Europa......nimic nu-mi dadea de inteles ca ar putea fi un fir pe undeva. M-am oprit. Imediat dupa asta (unde ma blocasem) am primit o comanda de la un minister sa fac un site legat de infratirea Romanilor cu Europa si dorinta noastra de aderare la Comunitaea Europeana, care era in plina formare (si continua). Cum internetul este mana cereasca pentru un webmaster sau webdesigner m-am pus si eu pe cautat desene legate de Europa si Romania pentru a le combina si astfel sa pot scoate un desen care sa reprezinte infratirea Romaniei cu Europa. Pina aici totul O.K. Primul desen pe care l-am gasit prin google legat de Europa, a fost asta, evident.....
O.K. hai sa numaram stelele, exact! 12 stele...."Si s-a aratat din cer un semn mare: o femeie invesmantat cu soarele si luna era la picoarele ei si pe cap purta o cununa din douasprezece stele", asta ar fi cununa, dar unde-i femeia? Deja nu mai aveam rabdare, simteam ca am prins un fir si am inceput sa caut si sa caut mai multe poze, primul lucru cautat era sa aflu cine a fost Europa, si am gasit.....
Europa:In mitologia greaca, era fiica regelui fenician Agenor, si sora lui Cadmus, legendara fondatoare a Tebei.
Intr-o dimineata cind Europa culegea flori pe marginea tarmului, Zeus a vazut-o si s-a indragostit de ea.
S-a transformat intr-un taur extraordinar de frumos si apropiindu-se de ea a convins-o sa se suie pe spatele sau. Atunci el a fugit cu ea peste ocean pina pe insula Creta.
Ea ia nascut doi fii Minos si Rhadamanthus, amindoi devenind judecatorii mortilor.
Rapirea si nasterea fiilor, fara acordul parintilor nu cred ca este un lucru bun si mai ales cu cine au fost facuti copii, cu ZEUS unul dintre cei "pacatosi" zei.
Rapirea Europei i-a inspirat pe multi pictori si au scos o sumedenie de opere de arta pe aceasta tema, printre care si asta....Nu mi se pare un tablou prea "ortodox" si nici Europa nu mi se pare o sfinta asa ca am continuat sa caut, deja cu ideea intarita de ceea ce descoperisem pina acum si am dat peste altetablouri.....

"Apele pe care le-ai vazut si deasupra carora sade Desfrinata, sunt popoare si gloate si neamuri si limbi"
Hmmm estul si vestul sunt soarele si luna, rasaritul si apusul. Dupa cum apare in tablouri cam asta e. Acum, intr-adevar, tine pe cap o cununa de douasprezece stele (steagul), iar Imparatii pamintului respectiv (EUROPEI) au inceput deja sa-si dea puterea unuia singur care n-a venit dar va sa vie, puterea intr-un stat este moneda, daca te uiti in Europa vei vedea ca nu mai exista Marca Germana, Gulden etc...si ceea ce-a mai ramas va disparea....asa ca unii dintre imparati si-au dat deja puterea unuia singur "COMUNITATII EUROPENE" adica "COPILUL" nascut de "FEMEIA" care se chuinuie sa nasca....
"Si era insarcinata si striga, chinuindu-se si muncindu-se ca sa nasca."
"Acestia au un singur cuget si puterea si stapinirea lor o dau fiarei"
Sigur ati prins ideea, ma opresc deocamdata aici si ma cutremur la gindul ca.....
"...cele zece coarne pe care le-ai vazut si fiara vor uri pe desfrinata si o vor face pustie si goala si carnea ei o vor manca si pe ea o vor arde in foc"
In curind voi scrie si despre razboiul care va sa vie si mai stiu ca va fi in timpul meu si ca am sa-l prind, stiam de el de mult si-l asteptam, nu am visat :) tot asa, am citit in Misterioasa dar Sfinta Biblie.
Laurentiu Manea


Sursa: paranormal.ro

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza