Skip to main content

Misterioasa Biblie 2

Dupa cum am vazut, personajele din "povestea" noastra sunt de fapt "neamuri si gloate si limbi, tari si continente" asa ca ar trebui sa reusim sa vedem prin ochii Sfantului Ioan care tot ceea ce a vazut si a povestit legat de Apocalipsa a fost pe un mare ecran de televizor (bat oare campii?!?!) de undeva din cer......
Apocalipsa 4:6 In fata scaunului de domnie, mai este un fel de mare de sticla, asemenea cu cristalul. In mijlocul scaunului de domnie si imprejurul scaunului de domnie stau patru fapturi vii, pline cu ochi pe dinainte si pe dinapoi.
...... acum stau si ma intreb:Oare cum se vad continentele din cer?!?! asa cum se vede si harta cu Europei, ca o femeie si asa cum se vede si Balaurul care vrea sa-i inghita copilul, pai sa vedem descrierea din Apocalipsa
Asa ca partea asta am lamurit-o sa mergem mai departe pentru a putea vedea prin ochii lui Ioan de ce vedea Continentele si Tarile ca pe niste oameni sau animale....
Apocalipsa 10:8 Si glasul, pe care-l auzisem din cer, mi-a vorbit din nou, si mi-a zis: "Du-te de ia carticica deschisa din mana ingerului, care sta in picioare pe mare si pe pamant!"
Ingerul acela statea pe harta pe care Ioan o vedea, probabil pe marea de sticla. Lamurind astfel partea cu "vazutul" sa trecem mai departe la PREZENTUL vazut de Ioan. In articolul trecut m-am oprit la Balaur. Ce este de fapt un balaur stim cu totii din povestile cu basme, cum arata un balaur ?!?! Pai cam asa arata balaurul (dinozaur),....

Am intrebat multe persoane, fara sa stie la ce ma refer, cu ce seamana acest desen, si 9 din 10 au fost de acord cu dinozaurul restul au crezut ca e un taur sau chiar un diavol. Dar pana la urma ce legatura are acest desen cu "Balaurul" nostru din poveste? Pai hai sa analizam un pic Versetul de mai jos pentru ca sigur o sa vedem legatura....
Apocalipsa 12:3 In cer s-a mai aratat un alt semn: iata, s-a vazut un mare balaur rosu, cu sapte capete, zece coarne, si sapte cununi imparatesti pe capete.Apocalipsa 12:4 Cu coada tragea dupa el a treia parte din stelele cerului, si le arunca pe pamant. Balaurul a stat inaintea femeii, care sta sa nasca, ca sa-i manance copilul, cand il va naste.
Balaur Rosu....daca te uiti la desenenele de mai sus si iei atlasul vei observa ca asta este harta RUSIEI...de rosu nu mai incape indoiala. Pozitia hartii am schimbat-o eu ea fiind cu "capul" in jos iar "gura acestei fiare" se termina chiar sub "fusta" Europei din desenul din partea intai. Acum vedem cum acest Balaur sta sa "inghita" copilul (Comunitatea Europeana) pe care "femeia" (Europa) se chinuie sa-l "nasca". Ce ar mai intarii aceasta descriere?!?!?! Simplu....
Apocalipsa 12:4 Cu coada tragea dupa el a treia parte din stelele cerului
care este coada acestui Balaur se vede destul de bine, care este a treia parte din stele?!?!?! CHINA.....ea detine o treime din populatia Pamantului si incepe chiar din "coada Balaurului"
Lucrez in continuare la texte dar pe scurt as putea spune ca in urmatorii ani, Europa va reusi sa-si finalizeze proiectul cu unificarea tarilor, Rusia de azi va redeveni RUSIA de altadata si nu un amestec de state haotice, dupa care va invada Europa distrugand planul asta cu Comunitatea. Pentru noi Romanii nu vad o situatie prea stralucita mai ales ca suntem chiar in gura Balaurului. Ideea optimista apare in acest pasaj:
Apocalipsa 12:14 Si cele doua aripi ale vulturului celui mare au fost date femeii, ca sa zboare cu ele in pustie, in locul ei unde este hranita o vreme, vremuri, si jumatatea unei vremei, departe de fata sarpelui.
Singurele aripi ale vulturului nu le vad venind decat de la simbolul Americii...Vulturul. Este posibil ca America sa intervina si sa ne dea ajutorul necesar pentru a mentine o oarecare pace, pace care va tine foarte putin pentru ca Balaurul o va prigoni din nou. Rusia este primul Balaur care va lovi dar nu singurul, dupa cele scrise in continuare vezi Cap. 13 se observa clar ca se vor alia mai multi cu Rusia impotriva celor care cred si vor ramane credinciosi Domnului.

Laurentiu Manea
Sursa Paranormal.ro

Popular posts from this blog

Intamplari cu final neasteptat

Am putine prietene cel putin de la o vreme iar azi am avut senzatia ca prietenia mea este pusa la incercare.
Intrand in sala de mese nu am putut sa nu observ cu coada ochilui doua din prietenele mele susotind in spatele mele. Nu am fost deranjata de susoteala in site pe cat am fost deranjata de faptul ca in sala de mese nu ne aflam decat noi trei si credeam ca suntem prietene cu toate .
Am asteptat pasnica pana cand susoteala a luat sfarsit, una din fete parasind sala de mese.
Nell, s-a asezat in fata mea zambind :
- Jo (lumea aici nu stie de Ioana, cu Jo) maine la ce ora ne intalnim?
I-am ignorat intrebare in timp de rasfoiam absenta o revista stupida a carui nume nici macar nu m-am obisit sa il citesc.
-Cine mai vine? M-a intrebat Nell vesela, fara sa fi observat faptul ca o ignor.
Mi-am ridicat privirea si i-am zabit :
-Nell, te consideri prietena mea? Am intrebat-o pe un ton ce-l doream calm
Nell ma privi speriata fata a intelege ce se intampla
-Ce inreba....
-Da sau nu, Nell i-am…

Crave

The space between the worlds where I can find myself without looking in the water reflection and getting a glimpse of what I once was and what I long to be.

There are no thoughts just the silence of my own soul.My armour is abandoned at the door I am free of darkness. I shred layer after layer until I walk naked and the ground shivers beneath my feet, the sun kisses all my imperfections and the wind calls my name. I will no longer hide behind the vail of lies. I raise my arms to the sky and I know I am where I belong. If this place would actually exist and have a name I could probably call it 'home'

Here, I allow myself to be. I can be simple, can be nobody and nobody's. I am nobody's child, nobody's lover, nobody's mother.

No longer the exhausted body that strives to look beautiful and thin to please those who can only see.
No longer the smile that shows up every time insecurities surface to impress those who judge.
No longer the laughter that hides a cry to …

Post it

Cand ti se face dor de mine sa-mi trimiti un semal de fum...

Abia astept sa-mi dau foc la valiza