Pagini

miercuri, 20 mai 2009

Aiurea

Miercuri, un fel de luni al prizonierului din oglinda.Vreau ca ziua sa aiba 24 de ore si nu 16 ,aici ma refrer in special la pulsul Terrei care din 7.83 cicli pe secunda si a ajuns la 12 cicli pe secunda! Cine a fost destul de norocos sau ghinionist a aflat deja asa ca nu am sa mai insist. Ma gandesc ca mi se fura zilnic 8 ore din viata, nici nu e de mirare ca sunt mereu obosita si ca nu am timp. Razboinicul din mine se trezeste la lupta tot eu trebuie sa il calmez si sa ii zic ' Stai calm, nu putem sa lupatam cu morile de vant!'
Aici e frig, orinde in lume va fi cald, doar aici e mereu frig, vremea tinde sa fie un subiect super interesant. Candva ii judecam aspru pe cei care nu aveau suficienta imaginatie sa vorbeasca de orice altceva cu exceptia vremii,azi zambesc la gandul ca fara indoiala si eu as fi judecata aspru de mine in acele vremuri si pe buna dreptate! Lipsa soarelui dupa cum bine se stie provoaca depresie iar depresia pune stapanire pe gandurile tale iar in acea clipa poti spune 'Adio' imaginatiei.
Ma simt obosita (mi se fura timpul) depresiva (lipsa de soare) mai iau o gura de cafea rece din cana mea preferata cu Starbucks coffee. Imi indrept atentia spre un email care asteapta raspuns, sunt mai multe care asteapta raspuns dar asta e mai special! Dezbatem teorii si pasaje dintr-o carte celebra si ma intreb: Cum sa-mi fac vorbele sa fie mai putin vorbe si gandurile mai putin ganduri. Cum sa fiu eu mai putin Ioana imperfecta si mai mult Ioana ce-a inteleapta? Cum as putea eu, si nu numai eu sa fiu ceea ce nu sunt. Fara indoiala incerc dar uneori nu tine doar de dorinta noastra care in cele din urma e muritoare, ca noi! Cum sa fii mai putin demonic si mai mult angelic? Azi cand totul are un dublu inteles cum sa intelgi sensul adevarat?